Ontspannen op vakantie,...

Zaterdag 15 augustus:
Het was de dag dat we op vakantie gingen. We hadden reeds een week vrij gehad en hadden die week in gezelschap van een stel goede vrienden en hun twee kinderen doorgebracht. Door dit bezoek waren we min of meer verplicht geweest om eens écht lekker te genieten in en om huis, hadden we uitstapjes gemaakt en was er geen tijd of zin geweest om nog "even" dat klusje af te maken, laat staan aan iets nieuws te beginnen. Echt vakantie dus, heerlijk!!!
Nadat we onze vrienden hadden uitgezwaaid, zaterdagochtend, ruimden we de ontbijttafel af en even later, nadat we alles hadden afgesloten, vertrokken we voor twee weken vakantie richting de Lot (46).
Terwijl we het eerste buurtschapje passeerden, vertelde ik mijn Lief, dat ik de avond ervoor, vlak voordat ik naar bed ging en hij nog het met z'n maatje het laatste glas hief, nog even op het internet had gekeken. Ik had bij een onroerendgoed bemiddelaar nog een leuk project zien staan,..... Er kwam een wolkje voor de zon en even barstte er een donderbuitje los in onze auto. "Godfried van Bouillon, daar kom je lekker snel mee, Lin",...
En nog voordat wij het kruispunt quatre vents voorbij waren, reden we alweer terug richting huis.
Hek los, deur open, automaten van de elektrakast weer "aan", stekkers in de Livebox en computers, het hele circus opstarten en het internet op. De pagina met het betreffende project was vlug geprint, dus alles kon weer losgekoppeld en afgesloten worden. Nog snel het benodigde telefoonnummer genoteerd en we konden, voor de tweede keer, op vakantie!!!
Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, hebben we de bemiddelaar gebeld , namen we een optie en zo waren we de eerste kopers.
De hele vakantie heeft het project ons in haar greep gehouden. Gaby rekende, maakte tekeningen en plattegronden en kreeg het niet uit zijn gedachten. We gingen zelfs verplicht naar de MacDo voor een kop koffie en een ijsje, om kadaster tekeningen te bekijken en de mail met nog meer foto's binnen te halen.
Na 10 dagen hakten we de knoop door; we gingen eerder naar huis. We hadden alles gezien en gedaan wat we wilden zien en doen, we hadden ondertussen bijna vleugels van alle canard en foie gras die we hadden gegeten, het was mooi zo!!!
Dinsdagmiddag kwamen we na een regenachtige rit, in een stortbui thuis. De auto was snel leeggeruimd en na even snel wat te hebben gegeten, togen we, gewapend met fototoestel, naar het project.
Het was slechts een formaliteit, want wij hadden de beslissing zaterdag de 15de al genomen,....

Het uitzicht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ze zijn er weer!!!

Weer tegenslag

De uitslag