Volgt u maar,...

Hmmm, heel bizar, maar afgelopen week is mijn "voorgeprogrammeerde" blog niet in de e-mail verschenen van degenen die deze blog automatisch ontvangen.
Ik had de blog "klaar gezet" om deze op dinsdag 21 mei om 09:00 uur te publiceren, maar dit gebeurde niet. Toen ik uiteindelijk de blog handmatig woensdag in de namiddag online zette, verscheen deze niet in de e-mail van degenen die ik heb uitverkoren om deze blogs automatisch te ontvangen.
Hoe het zit met de mensen die zichzelf, via de blog, met hun e-mail adres hebben ingeschreven om mijn blogs te ontvangen, weet ik niet, want deze adressen / personen zijn mij niet bekend.
Dit kun je dus anoniem doen ;)
Heb je dus (via Instagram of Facebook) nog niet gezien dat ik een nieuwe blog heb geschreven en wil je niks missen, check dan even zélf mijn blog om het laatste verhaal te lezen: Uniek.
En als je écht als eerste op de hoogte wilt zijn van ALLES wat ik publiceer, schrijf je dan even in.
Dit gaat heel makkelijk. Vul je e-mail adres in bij "e-mail abonnement", klik op "submit" en bevestig de e-mail die je van Blogger.com ontvangt.
Wil je dit via de je mobiele telefoon doen, scroll dan helemaal naar beneden en klik op "internetversie weergeven"
Degenen die dit verhaaltje in hun mailbox hebben ontvangen, hoeven lekker niks te doen en kunnen rustig onderuitgezakt wachten op de volgende melding!! Enjoy 😊

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ze zijn er weer!!!

Weer tegenslag

De uitslag