Ik Vertrek

Nouja, ik ga natuurlijk niet zelf vertrekken :) En degenen over wie dit gaat, zijn al in 2007 vertrokken. Maar,... nu komt er een vervolg.
In 2007 zijn Rudolf en René, van Aire Les Biefs, tijdens hun emigratie, gevolgd door het TROS programma Ik Vertrek. Deze uitzending werd door anderhalf miljoen mensen bekeken en zowel bij de TROS als bij de heren kwamen er talloze positieve reacties op de uitzending binnen.
Voor de TROS was dit aanleiding om de heren te vragen mee te doen aan een "follow-up". Dit wordt overigens de enige uitzending dit jaar in het kader van "hoe is het nu met ..." het is dus erg leuk dat ze hiervoor gevraagd zijn.
De uitzending zal uit twee delen bestaan, er werd namelijk ook nog een familie gefilmd die naar Portugal is verhuisd. Er zullen eerst beelden te zien zijn van de eerste uitzending (22-11-2007) die daarna worden aangevuld met nieuw materiaal dat ze in juni 2009 hebben opgenomen.
Tijdens het vier-daagse bezoek van de filmcrew hadden ze het in Les Biefs lekker druk. Er was een schildergroep van 23 personen, de ravage van de tornado was nog niet geheel opgeruimd, de laaste gastenkamer "en-suite" was zojuist klaar en voor het eerst in gebruik en de nieuwe saunahoek, geleverd door Vivre Dehors, was ook net klaar. Daarbij zijn er gasten geïnterviewd en zijn Rudolf en René natuurlijk ook kritisch aan de tand gevoeld!!! Het beloofd dus weer een leuke uitzending te worden.
De heren hebben na dit avontuur met de TROS natuurlijk niet stil gezeten. De hele zomer hebben ze volop gasten gehad en na de zomer stonden er weer tal van nieuwe klussen op de rol. Zo is de schuur, die verwoest werd door de tornado, eind mei, onlangs door Swaag En France weer helemaal nieuw opgebouwd, zodat daar een nieuwe 4-persoons gîte in kan worden gerealiseerd (verwachte opening juni 2010) en is er zelfs nog ruimte voor een ruime garage en opbergzolder.
De website van Aire Les Biefs is onlangs aangepast met allerlei nieuwe arrangementen en cursussen, waaronder nieuw zijn het "culinaire arrangement", de "glaskralen cursus", de cursus "chambres d'hôtes" in samenwerking met Ondernemen Frankrijk en natuurlijk het "sauna en genieten" arrangement.
Kortom, Aire Les Biefs maakt zich weer op voor een jaar vol met bijzonderheden, het afmaken van hun eeuwige klussen lijstje en natuurlijk doen waar ze het beste in zijn, namelijk: Gastheer zijn en zorgen dat hun gasten het optimaal naar de zin hebben!!!Klik hier om de "Ik Vertrek" uitzending van 3 december met in de hoofdrol Rudolf en René te bekijken.

Reacties

Populaire blogs

Frelons / Hoornaars

Ze zijn er weer!!!

Topverkoper