Inspiratie

Soms heb je wel eens dat er even niets is om over te schrijven. Nouja, evengoed gebeurt er genoeg om ons heen, maar niet alles is geschikt om op het wereld wijde web te publiceren. Te privé, te belastend voor derden, niet interessant, niet geschikt, kortom, het is dus even redelijk stil hier op het C'est La Vie blog.
Ondertussen werk ik allerlei lijstjes af, maak ik constant weer nieuwe, blijft de postbode maar komen met nieuwe dingen die niet zomaar in de prullenbak kunnen verdwijnen of bedenkt de boekhouder weer zaken die prioriteit hebben. Daarbij zijn er altijd websites die aandacht nodig hebben, gaat de telefoon zonder ophouden en blijven er ook e-mails binnenkomen die afgehandeld moeten worden. Nee, het goed bijhouden van een weblog is een serieuze zaak, die ik ook zeer serieus neem ,maar iets dat je niet kan dwingen.
Deze blog wordt maar liefst door zo'n 4 à 500 lezers per maand (!!!) bezocht en daar ben ik heel blij mee!!! Haak dus vooral niet af, zodra ik weer leuke, grappige, ontroerende, interessante of boeiende dingen meemaak, zijn jullie de eersten die het weten!!!

Lees ook http://bbenfrance.blogspot.com hier gebeurt momenteel genoeg om pagina's vol over te schrijven :)

Reacties

Brian zei…
Hoi Linda! Hoe gaat het?
Mooie site hebben jullie, veel natuur, mooie omgeving. Echt een blessing. Leuk je hier tegen te komen.

wellicht tot schrijfs en blessing to your family

Love,
Namasté
Brian.

website: www.thehealthcure.nl
of www.bigrasta1973.hyves.nl
email: bonbek@gmail.com

Populaire posts van deze blog

Ze zijn er weer!!!

Weer tegenslag

De uitslag